Komunitas Lazio Indonesia


    Lorenzo Cinque

    Share

    danielganx
    Pemain Legenda
    Pemain Legenda

    Lorenzo Cinque

    Post by danielganx on June 5th 2009, 08:33

    Cinque says no to Barcelona and Chelsea





    They won't have him. He won't be another Macheda, he won't leave Rome, he won't board planes or helicopters to get taken away. Many want him and it's been like this for a year, but he only wants Lazio, and it will be that way for ever. Chelsea and Barcelona have been tracking him for 12 months, and have been close recently. Inter and Juventus have also requested information on him. His name is Lorenzo Cinque, centre-forward of the Lazio primavera. From the class of 1991, he will turn 18 on the 22nd of August. He was born in Rome (father Luigi is from Positano), he has been a Lazio fan all his life. And the commitment to the club colours is worth more than anything else: more than an attractive financial offer, more than the lure of a big international club. This is his belief.

    HISTORY: Lorenzo is a boy with his head on his shoulders and can count on an exemplary family. He is a boy ahead on the field and in his studies. This year he will attend classical school and will do so ahead of time. He played in the Primavera despite being underage. Yet he has only played football for three years. Up until age 14-15, he competed in swimming. Indeed, he triumphed in swimming, winning national championships. He kicked the football only in his free time for fun.

    THE CONSECRATION: Last season he was promoted to the Primavera, his rise stopped only by bad luck. He began as a starter, but in October he picked up a foot injury and he was forced to remain out for a month. Without time to recover, he suffered a dislocated shoulder and was out for another month and a half. He has recovered from everything, and is now fit. Next season, he could be a protagonist for the Primavera. Ex-Diesse Sabatini told him one day, "Soon, you'll be wearing the biancoceleste shirt, the most important one." Although he is yet to sign a professional contract (he will be 18 in August). It is his dream. Everything Italian, Roman and biancoceleste.


    Dengan skill yg sangat briliant , lorenzo dilirik banyak klub eropa seperti chelsea , barca , inter , serta juventus.. Namun iia sangat berbeda dengan macheda.iia tidak perduli dgn banyak nya uang dan segala fasilitas yg ditawarkan oleh para klub2 besar tersebut , keinginan nya hanya untuk mengenakan seragam tim biru langit , LA LAZIO !!!!! iia akan berumur 18 tahun pada 22 agustus nanti , sehingga iia bisa dikontrak secara profesional seperti aturan yg berlaku di itali ... NEW STAR IS BORN !!

    Re: Lorenzo Cinque

    Post by panggawa on June 5th 2009, 08:43

    Mr.Lotito, langsung sodorin kontrak lima tahun.......

    Re: Lorenzo Cinque

    Post by Mpmpranata on June 5th 2009, 16:07

    Kok berita ttg Lorenzo cinque ne jarang dimuat ya? Selama ini kan pemain primavera yg paling sering di bahas cuma mendicino, kozak, tuia.. Tapi gak apa lah jarang diberitakan biar dia jd kejutan untk Laziale pas dia gabung ama tim seniornya ;> Aq jd salut ama lorenzo Cinque ne yg udah nolak tawaran dari klub2 'besar' macam juve, chelsea, inter dan barca demi komitmennya untk setia kpd Lazio ! Moga dia secepatnya bergabung dgn tim Lazio senior, amiin ! By the way thanks bung daniel buka topik yg ngebahas calon bintang Lazio dari tim primaveranya. Kalo ada info terbaru, update lg ya bro, he hee thanks ;>

    Mirjalovic
    Super Moderator
    Super Moderator

    Re: Lorenzo Cinque

    Post by Mirjalovic on June 5th 2009, 16:13

    setuju ama om pranata..

    kok jarang kedengeran ya....?malah Tuia atau bahkan Cinneli lebih populer dibanting Cintakyu ,eh,cinque,,heh20x


    tapi kok baca beritanya,dia rajin cedera ya??jangan ampe dia kayak meghni,jenius yang terlalu banyak cedera..

    Mendicino,Cinque,Kozak,Zarate

    wah,,kalau mereka berkembang dengan sempurna,kita bakalan hebat

    danielganx
    Pemain Legenda
    Pemain Legenda

    Re: Lorenzo Cinque

    Post by danielganx on June 5th 2009, 20:41

    sebelum di primavera , dia telah terlebih dahulu bersinar bersama lazio U-15 dan lazio U-17 ,, musim lalu iia dipromosikan masuk ke tim primavera(U-20) , dia terus jadi starter namun pada bulan october , kesialan menghampiri nya. iia cedera kaki , dan absen selama 1 bulan , belum sembuh cedera kaki nya , iia mengalami cedera bahu yg membuat nya absen utk 1,5 bulan berikut nya . tapi sekarang iia sudah fit kembali , dan musim depan iia akan menjadi pahlawan bagi tim primavera !!!

    Mirjalovic
    Super Moderator
    Super Moderator

    Re: Lorenzo Cinque

    Post by Mirjalovic on June 5th 2009, 20:59

    ^kalau bisa jd pahlawan juara UEFA Lazio,kneapa tidak?

    danielganx
    Pemain Legenda
    Pemain Legenda

    Re: Lorenzo Cinque

    Post by danielganx on June 5th 2009, 22:45

    iia yah , smoga aja dia dapat berlaga bersama skuad senior kita musim depan Very Happy yg patut diingat , dia sangat mencintai klub kita , tdk seperti macheda !!!

    Re: Lorenzo Cinque

    Post by Hadi van der vaart on June 6th 2009, 10:23

    Kayaknya primaveranya Lazio udah kayak punyanya barcelona aja ya, yg punya byk calon pemain hebat!!!

    danielganx
    Pemain Legenda
    Pemain Legenda

    Re: Lorenzo Cinque

    Post by danielganx on June 7th 2009, 20:17

    semoga aja kualitas primavera kita bisa setara ama tim junior nya barca yg slalu menghasilkan pemain berbakat Very Happy

    Mirjalovic
    Super Moderator
    Super Moderator

    Re: Lorenzo Cinque

    Post by Mirjalovic on June 8th 2009, 00:07

    yup..barcelona akademinya sangat hebat..tak lepas dari scout barca yang pinter cari bakat saat pemain masih bocah

    danielganx
    Pemain Legenda
    Pemain Legenda

    Re: Lorenzo Cinque

    Post by danielganx on June 8th 2009, 07:57

    lotito jg harus cari scout yg bgs jg nih , biar klo dana lagi mentok , bisa nyomot pemain muda yg menjajikan dari tim primavera kita

    yuhan
    Pemain Legenda
    Pemain Legenda

    Re: Lorenzo Cinque

    Post by yuhan on June 8th 2009, 22:00

    wah bener2 kejutan untuk laziale nih...benera w g tau ni pemain...

    bisa dicoba nih di awal2 preseason klo g awal kualifikasi EL...

    Sponsored content

    Re: Lorenzo Cinque

    Post by Sponsored content Today at 00:52


      Waktu sekarang December 7th 2016, 00:52