Komunitas Lazio Indonesia


    BURSA TRANSFER PELATIH LAZIO

    Share

    danielganx
    Pemain Legenda
    Pemain Legenda

    Re: BURSA TRANSFER PELATIH LAZIO

    Post by danielganx on June 10th 2009, 10:09

    casiraghi cukup realistis juga tuh . dia eks lazio , juga dy bisa mengorganisir para pemain2 muda ( dy pelatih italy u-21 ) , gw rasa dy bisa menyatukan para skuad muda kita. dy jg memiliki pengalaman di kancah dunia , mskipun baru level olimpiade , tp gw rasa cukup berpotensi jg ini orang Wink

    Re: BURSA TRANSFER PELATIH LAZIO

    Post by panggawa on June 10th 2009, 11:12

    Dicanio wrote:

    Kalo gw sih rekomendasi pelatih primavera lazio reberto sesena, jadi keinget pep guardiola yg tadinya pelatih tim-B barcelona tapi berhasil membawa keharmonisan dalam timnya..jikalau tim sudah harmonis dan kompak, piala2 itu mah tinggal datang sendiri, ga usah dicari2..

    Ayo Sesena, lanjutkan..!! cheers

    Tahun 2005 Lazio dilatih sama pelatih ex Primavera (Domenico Caso) tapi hasilnya cuma survival di serie A aja malah kalo ngga salah era Caso ngga sampe 1 musim alias di cut ditengah jalan cuma gw lupa yg nggantiinnya siapa apakah langsung si Rossi atau pelatih lain dulu (tolong dikoreksi kalo salah)..

    Kalo pelatih primavera kita mantan pemain top seperti kasus Guardiola di Barca atau Van Basten di Ajax yg sudah kenyang makan asam garam kompetisi level atas mungkin gw akan dukung opsi ini, tapi kalo pelatih primavera kita masih "hijau" dalam artian ngga pernah mencicipi kompetisi level atas baik saat masih jadi pemain ataupun saat jadi pelatih..sorry gw ngga setuju sama opsi ini.

    Musim depan kita main di Europa League jadi pengganti Rossi harus pelatih benar-benar capable..

    Re: BURSA TRANSFER PELATIH LAZIO

    Post by laziale84 on June 10th 2009, 15:56

    yang bagus mah Roberto Mancini, mumpung dia lagi nganggur.

    yuhan
    Pemain Legenda
    Pemain Legenda

    Re: BURSA TRANSFER PELATIH LAZIO

    Post by yuhan on June 10th 2009, 17:14

    pa mau tuh mancini ngelatih LAZIO???mata duitan nih orang biarpun emang sepadan ama kapasitasnya sih...tp gajinya udah selangit

    danielganx
    Pemain Legenda
    Pemain Legenda

    Re: BURSA TRANSFER PELATIH LAZIO

    Post by danielganx on June 10th 2009, 18:09

    panggawa wrote:
    Dicanio wrote:

    Kalo gw sih rekomendasi pelatih primavera lazio reberto sesena, jadi keinget pep guardiola yg tadinya pelatih tim-B barcelona tapi berhasil membawa keharmonisan dalam timnya..jikalau tim sudah harmonis dan kompak, piala2 itu mah tinggal datang sendiri, ga usah dicari2..

    Ayo Sesena, lanjutkan..!! cheers

    Tahun 2005 Lazio dilatih sama pelatih ex Primavera (Domenico Caso) tapi hasilnya cuma survival di serie A aja malah kalo ngga salah era Caso ngga sampe 1 musim alias di cut ditengah jalan cuma gw lupa yg nggantiinnya siapa apakah langsung si Rossi atau pelatih lain dulu (tolong dikoreksi kalo salah)..

    Kalo pelatih primavera kita mantan pemain top seperti kasus Guardiola di Barca atau Van Basten di Ajax yg sudah kenyang makan asam garam kompetisi level atas mungkin gw akan dukung opsi ini, tapi kalo pelatih primavera kita masih "hijau" dalam artian ngga pernah mencicipi kompetisi level atas baik saat masih jadi pemain ataupun saat jadi pelatih..sorry gw ngga setuju sama opsi ini.

    Musim depan kita main di Europa League jadi pengganti Rossi harus pelatih benar-benar capable..

    klo ga salah yg ganti caso itu si giusepe papadopoulo , baru si rossi dtg.
    gw aga kurang sreg ama mancini , apalagi dia telah berkhianat dgn hengkang ke inter dan membawa beberapa pemain kunci kita >.<

    Re: BURSA TRANSFER PELATIH LAZIO

    Post by lazialistas069 on June 10th 2009, 18:17

    kalo ne sih mending simeone ato Mihajlovic, soalnya mereka punya ikatan
    khusus sama klub. Very Happy , yang pastinya punya loyalitas dan totalitas dalam bekerja. Very Happy .
    kalo engga, Zenga juga ga pa2 deh, cukup punya kredibilitas buat ngelatih Lazio dengan pemain mudanya.
    GO LAZIO!!!!!!!!!

    danielganx
    Pemain Legenda
    Pemain Legenda

    Re: BURSA TRANSFER PELATIH LAZIO

    Post by danielganx on June 10th 2009, 18:27

    zenga udah jadi pelatih palermo . kandidat nya tinggal ballardini , alegri , mazzari ...
    klo berdasarkan rumor sih , nama scolari , schuster , dan laudrup jg masuk nominasi

    Mirjalovic
    Super Moderator
    Super Moderator

    Re: BURSA TRANSFER PELATIH LAZIO

    Post by Mirjalovic on June 10th 2009, 19:00

    btw..catatan sedikit,,kalau enggak salah,Caso jg pernah atau ketika ditunjuk Lazio,itu berstatus pelatih timnas italia u-21..cmiiw?

    Mazzari aja deh

    danielganx
    Pemain Legenda
    Pemain Legenda

    Re: BURSA TRANSFER PELATIH LAZIO

    Post by danielganx on June 11th 2009, 19:42

    kayaknya ballardini ada di posisi terdepan sebagai calon pengganti rossi .. hanya tinggal menunggu tanda tangan dari nya saja .. lotito tampaknya sulit membujuk allegri utk ke lazio >.<


    Mirjalovic
    Super Moderator
    Super Moderator

    Re: BURSA TRANSFER PELATIH LAZIO

    Post by Mirjalovic on June 11th 2009, 19:53

    sehebat apaan sih ballardini..?

    kan udah punya pengalaman jelek tuh,ama mantan pelatih Palermo,kayak si Papadopoulo...

    kok dari tampangnya kgk ada tampang sukses ya,,piss

    danielganx
    Pemain Legenda
    Pemain Legenda

    Re: BURSA TRANSFER PELATIH LAZIO

    Post by danielganx on June 11th 2009, 19:57

    tau tuh , gw jg gag paham ama kualitas nya .. kayak robocop yah mukanya

    Mirjalovic
    Super Moderator
    Super Moderator

    Re: BURSA TRANSFER PELATIH LAZIO

    Post by Mirjalovic on June 11th 2009, 20:40

    kwkw20x,iya

    tapi kalau dia mo jd pelatih Lazio,,,apa boleh buat,kita dukung siapapun pelatih kita,,hehe20x

    (meski gw masih pengen mazzari,,ngiler lihat pemain2 muda asli italia jd jago di sampdoria)

    danielganx
    Pemain Legenda
    Pemain Legenda

    Re: BURSA TRANSFER PELATIH LAZIO

    Post by danielganx on June 11th 2009, 21:14

    siapapun pelatih nya kita harus dukung !!!! FORZA LAZIO !!

    Dicanio
    Super Moderator
    Super Moderator

    Re: BURSA TRANSFER PELATIH LAZIO

    Post by Dicanio on June 12th 2009, 15:25

    Ballardini-Lazio, expects the green light of the Palermo


    Allegri, blocked by Cellino, towards the sunset. Lotito has been rushed to explain to ninth after having not even thought about the meeting with the president of Cagliari. In reality it was complicated to get there. These are only signs of change of direction and the choice may fall on the candidate of the first hour: Davide Ballardini, 45 years, a disciple of Sacks and arriving from Palermo. He was in pole position, it is increasingly encouraged and expected to be announced.

    WAITING: The choice now seems complete. And today could be the day of when the release Zamparini. Or we must wait again: biancoceleste the company expects to close by the weekend or early next. The node and the reason for the secret state might be linked to the position of the Ballardini Palermo. The coach had announced ravennate no longer wished to lead the team rosanero before the end of the championship, but since then nothing has changed. And the resignation have never been formalized. Dancing on the table two years of the contract: Zamparini Ballardini him free if he resigned, giving up the guaranteed salary until 2011. If the technician does not move, it could be argued that no way no agreement with Lazio. Or that he is waiting in an attempt to find a transaction. Perhaps the output agreed with the Palermo would enable him to achieve more comprehensive understanding with Lotito, especially in relation to staff, considered very expensive for the parameters of Lazio. Zamparini, however, do not give discounts and appears somewhat irritated by the situation.

    Mazzarri: The uncertainty and the postponement of your permit, however, to consider other tracks. It appears in the final hours of the scenario changed outsider: Lotito contacted Walter Mazzarri, yet a simple survey with former technical Sampdoria, who last summer was very close to Lazio. Behind Ballardini and Allegri, the body is taking his candidacy.


    _________________

    Dicanio
    Super Moderator
    Super Moderator

    Re: BURSA TRANSFER PELATIH LAZIO

    Post by Dicanio on June 12th 2009, 16:18

    Coach, Lotito also contacted Grant



    Continuing in-house Lazio the dense network of contacts and entries by President Lotito. According to press reports Il Messaggero, the track Allegri, who is technically on top of the list Lotito, it would be cool, because the coach is under contract with Cagliari and difficult relations with Cellino. Ballardini therefore remain in pole position, but the patron biancoceleste would initiate contacts with the technician Grant, who led Chelsea to the final of Champions in 2008, after a championship year, the post of Mourinho. Grant is a coach that focuses on very young people and a firm believer in economic downsizing of football, then a like-minded Lotito.


    _________________

    Mirjalovic
    Super Moderator
    Super Moderator

    Re: BURSA TRANSFER PELATIH LAZIO

    Post by Mirjalovic on June 12th 2009, 16:54

    Grant ?

    Grant ?

    Grant ?

    Dicanio
    Super Moderator
    Super Moderator

    Re: BURSA TRANSFER PELATIH LAZIO

    Post by Dicanio on June 12th 2009, 17:02


    Report: Davide Ballardini Favourite To Take Lazio Coaching Role
    The Biancocelesti have narrowed down their shortlist of candidates to two names after Cagliari’s refusal to release Massimiliano Allegri.





    According to reports in today’s edition of La Gazzetta dello Sport, Lazio are poised to officially appoint Davide Ballardini as their new boss today.

    The Eternal City outfit are desperately trying to fill the vacancy left by Delio Rossi’s decision to quit and president Claudio Lotito had allegedly pinpointed Cagliari’s up-and-coming tactician Massimiliano Allegri.

    But the Sardinians’ patron, Massimo Cellino, refused permission for Lazio to talk to Allegri and insisted that the 41-year-old is not going anywhere.

    The Aquile are now set to plump for Ballardini, who announced his decision to leave the Palermo after the end of the season. However, the terms of his departure have yet to be agreed and Ballardini is still technically tied to the Stadio Barbera club.

    The former Cagliari boss signed a three-year contract until 2011 last summer and president Maurizio Zamparini will only release him if he steps down and renounces his salary.

    Palermo have already hired ex-Catania trainer Walter Zenga as a replacement, but if the impasse with Ballardini is not resolved, Lazio could turn to Walter Mazzarri, who has quit Sampdoria.


    _________________

    Mirjalovic
    Super Moderator
    Super Moderator

    Re: BURSA TRANSFER PELATIH LAZIO

    Post by Mirjalovic on June 13th 2009, 09:00

    gak mau ballardini,,mazzari aja T_T

    joeanta
    Cadangan Klub
    Cadangan Klub

    Re: BURSA TRANSFER PELATIH LAZIO

    Post by joeanta on June 14th 2009, 00:20

    Pekan Depan, Pelatih Baru Lazio Datang

    Presiden Lazio telah memiliki calon pelatih baru, tetapi belum ingin mengungkapkan jati dirinya.



    Claudio Lotito mengaku akan mengumumkan pelatih baru klubnya pekan depan, dan mantan pelatih Palermo Davide Ballardini dijagokan akan bergabung, meskipun Lotito tak menyebutkan nama pelatih baru itu.

    "Lazio akan punya pelatih baru pekan depan. Kami akan mencapai solusi pasti dan kami akan membicarakan ini dengan semua staf," kata Lotito kepada Radio Radio.

    Lotito melanjutkan, "Saat ini, belum ada tanda tangan kontrak, tetapi kami akan memutuskan segera, tak terburu-buru karena tim baru kembali untuk latihan pra-musim pada 5 Juli."

    Nama pelatih Cagliari Massimiliano Allegri juga masuk hitungan, tetapi Lotito merasa belum membuat keputusan. "Jika saya ingin membuat pilihan, saya akan melakukan itu dengan benar. Saya belum memastikan ketertarikan saya kepada satu orang," tegasnya.

    Dicanio
    Super Moderator
    Super Moderator

    Re: BURSA TRANSFER PELATIH LAZIO

    Post by Dicanio on June 14th 2009, 09:25

    Ballardini will sign for lazio

    Lotito has chosen Davide Ballardini, 45 years, will take the role of Delio Rossi and become the new coach of Lazio. Waiting the announcement of the company biancoceleste, which may arrive today or maybe early next week. There is uncertainty on the guidance of the time, not on behalf of the technician. The latest doubts, however, died yesterday evening, when the Palermo has accepted the resignation of formerly Ravenna Coach : Ballardini has signed the contract that bound him to the club Lazio until 2011. A decisive signal that the waiver in the next two years' salary (for a total of over two million euros net) is gained with the certainty of a new job. And the insurance Lotito Lazio on the bench, otherwise Ballardini did not make the first move. There were resignations, it was not trading with Zamparini, still angry for having been planted at the end of the championship.

    AGREEMENT: Already this morning Ballardini could land in Rome. Has yet to sign the contract that will bind the next two seasons at Lazio (with option for the third year), but the agreement with Lotito had already been reached last week. The decision was in the air, and experience Thursday night, when the president of Cagliari has clarified that it would be impossible to blow the coach of Livorno.

    FORM: Now proceed with the project designer Ballardini Lazio, the first time in league since the start of the season (with Cagliari and Palermo had taken over). Grown in the school of Arrigo Sacchi, who was studying at the time of Cesena, take it behind the vice Carlo kingdom, the athletic trainers Meandering Stefano and Andrea Rinaldi. Our team will be complemented by Adalberto Graubünden, trainer of the goalkeepers, as confirmed by Lotito. The career of Ballardini is started in San Benedetto del Tronto: Formation with the 4-4-2 in the last two years, when it opened up by the great football, fell to 4-3-1-2. A diamond midfield with trequartista. Now the Sydney launch a new tactical plan, to be discovered.


    WELCOME BALLARDINI


    _________________

    aad
    Murid SSB
    Murid SSB

    Re: BURSA TRANSFER PELATIH LAZIO

    Post by aad on June 14th 2009, 19:04

    Mudah2an minggu ini udah ada kepastian dari lotito, siapa pelatih Lazio?

    Navys
    Murid SSB
    Murid SSB

    Re: BURSA TRANSFER PELATIH LAZIO

    Post by Navys on June 14th 2009, 19:15

    gimana kalo bianchi?

    joeanta
    Cadangan Klub
    Cadangan Klub

    Re: BURSA TRANSFER PELATIH LAZIO

    Post by joeanta on June 16th 2009, 09:02

    RESMI:
    BELLARDINI PELATIH BARU LAZIO!!

    Re: BURSA TRANSFER PELATIH LAZIO

    Post by yudhi_calcio on June 17th 2009, 19:04

    formasi menyerang...

    Re: BURSA TRANSFER PELATIH LAZIO

    Post by lazialistas069 on June 17th 2009, 19:30

    WELCOME BALLARDINI........

    Sponsored content

    Re: BURSA TRANSFER PELATIH LAZIO

    Post by Sponsored content Today at 00:56


      Waktu sekarang December 7th 2016, 00:56